Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Екип

Д-р Ивелина НедковаД-Р ИВЕЛИНА НЕДКОВА

ВЕТЕРИНАРЕН ДОКТОР
 

Д-р Ивелина Недкова е родена през 1984 година и е част от лекарския екип на Ветеринарна клиника VITA. Завършва средното си образование в Техникума по Ветеринарна Медицина, гр. Добрич. Завършва висшето си образование в Тракийски Университет, гр. Стара Загора.

Поради високия й успех по време на следването си, е избрана и изпратена на стаж в гр. Цюрих (Швейцария). Стажува няколко години подред в родния си град Силистра, след което е приета на стаж в най-голямата клиника в гр. София.

 
 
 

 

Д-р Генадий СтоичковД-Р ГЕНАДИЙ СТОИЧКОВ

ВЕТЕРИНАРЕН ДОКТОР
 

Д-р Генадий Стоичков е роден през 1983 година и също е част от лекарския екип на Ветеринарна клиника VITA. Завършва Техникума по Ветеринарна Медицина в гр. Костинброд през 2001 година. През 2007 година завършва успешно висшето си образование в Тракийски Университет, гр. Стара Загора. Стажува в голяма столична клиника, следствие на което получава много ценни знания и умения.

Веднага след завършването си постъпва на работа в един от най-големите ветеринарни центрове в гр. София. След няколко години става управител на Ветеринарна клиника „VITA”.

 
 
 
 

Виолета Димитрова-ветеринарен асистент във Ветеринарна клиника ВитаВИОЛЕТА ДИМИТРОВА

ВЕТЕРИНАРЕН АСИСТЕНТ
 

Виолета Димитрова е родена 1994 година и  е част от лекарския екип на ветеринарна клиника VITA. Завършва техникум по ветеринарна медицина в гр. Костинброд през 2013 година. Продължава обучението си по специалността в Тракийски университет в гр. Стара Загора.

От 2019 година сe присъедини към екипа на ветеринарна клиника VITA. 

 
 
 

Нов колега Ветеринарна клиника VITA

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ВИТА

ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР

 

 
 
 
 
 
 

Изискванията към кандидата, който да се присъедини към лекарския екип на Ветеринарна клиника VITA, са:

* Добри комуникативни способности;

* Добри лекарски умения, постоянство и стремеж за усъвършенстване:

* Отговорност и лоялност;

* Писмена препоръка от предишен работодател или от лекар отговарящ за стажа на кандидата.

На одобрените кандидати се предлага постоянен трудов договор. Работното време е по график и е съобразено с българското законодателство. Заплащането се определя индивидуално според уменията на кандидата и според неговите нужди. Благодарение на нашата „бонус система“ всеки може да получи толкова колкото желае и колкото може. Всички кандидати могат да дойдат на място в клиниката или да изпратят CV на нашия e-mail vitavet@abv.bg. Одобрените ще бъдат поканени на интервю, за да ни покажат какво могат и да ни кажат какво желаят да постигнат.

 

 

Позвънете
Адрес