Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Хотел за домашни любимци

Хотел за домашни любимци VITA се помещава в същата сграда на ветеринарна клиника Vita. Хотелът за домашни любимци разполага с индивидуална стая за малки породи кучета и котки. Нашата цел е престоят на Вашето животно да е максимално комфортен. Затова хотелът за домашни любимци Vita осигурява индивидуална стая, оборудвана с всичко необходимо. Ние се съобразяваме с изискванията по отношение на храненето и отглеждането на всеки домашен любимец. Ако някое от животните проявява агресия, то се настанява в индивидуална голяма клетка или бокс. Ако са повече животни, с цел запазването на безопасността им, вечер пренощуват в индивидуални клетки, съобразени с техния размер. Големите породи кучета се настаняват в индивидуални боксове.

Хотел за домашни любимци 1Ние знаем, че всеки домашен любимец е с уникален характер, има особености по храненето и отглеждането, с които ние ще се съобразим напълно. В менюто на котките и кучето имаме готовност да включим мека питателна храна – консерви, паучове, лакомства, който собственикът отбелязва допълнително в декларацията. Основно меню на животните, оставени в хотела за домашни любимци Vita  е с висок клас суха храна – Royal Canin, Gosbi, Eucanuba, Fitmin.

 

Персоналът, обслужващ животните в хотел Vita е с ветеринарномедицинско образование. Освен за безопасността, персоналът в хотела за домашни любимци се грижи и за здравето на Вашия домашен любимец. Разходките са минимум по два пъти на ден с продължителност над 30 минути.

Хотел за домашни любимци 2В хотелската част се настаняват здрави, неагресивни, ваксинирани, чипирани, вътрешно и външно обезпаразитени кучета, а също така и животни извън еструс (разгонване). За големите по размер кучета хотелът за домашни любимци Vita предлага индивидуални боксове. Всяко животно постъпило в хотела трябва да остави здравната си книжка на съхранение до напускането. Всички профилактични мероприятия (ваксинации, вътрешно и външно обезпаразитяване и чипиране) могат да се извършат и на място в хотела.

При постъпване на всяко животно, собственика попълва декларация за настаняване.

Ние в хотела за домашни любимци Vita предлагаме допълнителни продукти и услуги, с които можем да направим престоя на Вашия домашен любимец интересен и вълнуващ.

Ако желаете да оставите Вашия домашен любимец на професионалните грижи на екипа на хотел Vita, свържете се с нас на страницата за Контакти.

1. В  хотела за домашни любимци се настаняват клинично здрави животни (кучета, котки, зайци и други видове гризачи).

2. При настаняването на животното, собственикът е длъжен да предостави паспорта на животното за проверка. Също така паспортът трябва да остане в хотела. След напускане на хотела паспортът се връща на собственика.

3. В паспорта задължително да са вписани датите на последните поставени ваксини и датите на последното вътрешно и външно обезпаразитяване на животното, които съответно да са заверени от ветеринарен лекар. Не се допускат незаверени от лекар паспорти. Нашите лекари могат да ви заверят паспорта срещу заплащане на съответната такса.

4. Кучетата, които ще бъдат настанени в хотел, задължително трябва да имат поставен микрочип.

5. Всяко животно трябва да бъде взето от своите собственици до 14:00 часа. Ако се наложи да остане в хотела след 14:00 в рамките на деня, то собственикът заплаща половин ден престой (независимо от продължителността на престоя).

Не се приемат на хотел следните категории животни:

– Агресивни животни;

– Болни животни;

– Разгонени женски животни;

– Неваксинирани последните 12 месеца животни;

– Вътрешно и външно необезпаразитени животни (трябва да следите срока на действие на препаратите, които използвате за профилактика);

Ако сте пропуснали да ваксинирате или да обезпаразитите Вашия домашен любимец, то това можете да направите и на място при настаняване на животното в хотел за домашни любимци Vita.

Позвънете
Адрес