Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Ехография

Ултразвуково-изследване-Ветеринарна-клиника-Vita

Ехографско (ултразвуково) изследване – това е вид изследване, което  в комбинация с други изследвания дава добър ориентир за проблема. Често като самостоятелен метод не е на 100 % сигурен за поставяне на точна диагноза. При ехографското изследване има фактор на субективност, особено при апарати с по-ограничени или базови възможности. Тук опитността и рутината на изследващия имат голяма роля.

Изследването ехография на животни допълва идеално рентгеновото изследване и е предпочитан метод при изследване на коремни органи.

Основното предимство на ултразвуковото изследване е, че дава картина в реално време и може да се проследят процесите в момента на изследването. Ехографското изследване е безценен метод при бременност поради абсолютната му безвредност. Това е отличен метод при изследване структурата на сърцето.

Доверете се на опитността на лекарите от Ветеринарна клиника Vita, за да извършат ехографско изследване на Вашия домашен любимец. Можете да се свържете с нас на страницата за Контакти или като си запишете час on-line.

Ехография-Ветеринарна-клиника-Vita Ехография на животни Ветеринарна клиника Vita

Позвънете
Адрес