Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Екип

Д-р Ивелина НедковаД-Р ИВЕЛИНА НЕДКОВА
 
ВЕТЕРИНАРЕН ДОКТОР
 

Д-р Ивелина Недкова е родена през 1984 година. Завършва средното си образование в Техникума по Ветеринарна Медицина, гр. Добрич. Завършва висшето си образование в Тракийски Университет, гр. Стара Загора.

Поради високия й успех по време на следването си, е избрана и изпратена на стаж в гр. Цюрих (Швейцария). Стажува няколко години подред в родния си град Силистра, след което е приета на стаж в най-голямата клиника в гр. София.

 
 
 

 

Д-р Генадий СтоичковД-Р ГЕНАДИЙ СТОИЧКОВ
 
ВЕТЕРИНАРЕН ДОКТОР
 

Д-р Генадий Стоичков е роден през 1983 год. Завършва Техникума по Ветеринарна Медицина в гр. Костинброд през 2001 година. През 2007 година завършва успешно висшето си образование в Тракийски Университет, гр. Стара Загора. Стажува в голяма столична клиника, следствие на което получава много ценни знания и умения.

Веднага след завършването си постъпва на работа в един от най-големите ветеринарни центрове в гр. София. След няколко години става управител на Ветеринарна клиника „VITA”.

 
 
 
 

Нов колега Ветеринарна клиника VITA

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ВИТА

ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР


 
 
 
 
 
 

Изискванията към кандидата са:

* Добри комуникативни способности;

* Добри лекарски умения, постоянство и стремеж за усъвършенстване:

* Отговорност и лоялност;

* Писмена препоръка от предишен работодател или от лекар отговарящ за стажа на кандидата.

На одобрените кандидати се предлага постоянен трудов договор. Работното време е по график и е съобразено с българското законодателство. Заплащането се определя индивидуално според уменията на кандидата и според неговите нужди. Благодарение на нашата „бонус система“ всеки може да получи толкова колкото желае и колкото може. Всички кандидати могат да дойдат на място в клиниката или да изпратят CV на нашия e-mail vitavet@abv.bg. Одобрените ще бъдат поканени на интервю, за да ни покажат какво могат и да ни кажат какво желаят да постигнат.