Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Галерия

Интериор на Ветеринарен кабинет и клиника VITA

Ветеринарна клиника Вита е създадена с много любов след натрупан солиден професионален опит. Погрижили сме се за удобството и комфорта на Вас и на Вашия домашен любимец. В тази галерия Ви предоставяме възможност да разгледате нашите два обекта (Ветеринарен кабинет Vita и Ветеринарна клиника и хотел за домашни любимци Vita), в които нашите лекари помагат на животни изпаднали в нужда. Разполагаме с всички необходими удобства и условия за постигане на отлични резултати в лечението и профилактиката на заразни, незаразни и паразитни заболявания.

Наши пациенти

В нашата клиника Вашият домашен любимец ще се чувства в сигурни ръце. Подбрали сме снимки на част от пациенти, които са ни посетили. Ако искате и Вашият домашен любимец да е сред тях, посетете ни. Всеки наш пациент, освен с подарък, си тръгва от клиниката и със солидно количество препоръки за отглеждането и възпитанието му. Знаем, че всички животни изпитват страх от ветеринарен лекар, затова се стараем да сведем стресът до минимум.

Работен процес

Веднъж ни попитаха „Какво изпитвате, когато спасявате нечий живот, било то на куче или на коте?“ Доста се позамислихме тогава, но все пак отговорихме: „В очите на всеки наш пациент ние виждаме благодарност, защото знаем какви усилия ни е коствало това. Радваме се всеки път, когато той прекрачи прага на клиниката и започне да маха с опашка или да се сгушва в нас. Това ни дава стимул да продължаваме напред. Когато имаме спешен случай чувствата остават на заден план, те се появяват обикновено след преминаване на първоначалният шок, но повярвайте ни остават завинаги.“

Позвънете
Адрес