Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Ветеринарна клиника VITA

Ветеринарна клиника Vita Ветеринарна-клиника-Vita-приемна-1Ветеринарна клиника VITA е създадена през 2014 година. Клиниката има за цел да предложи качествено и бързо обслужване на своите клиенти. В клиниката за кучета и котки Vita се извършва лечебна и профилактична дейност, също така и болнично лечение на домашни любимци.

 
 
 
 
 
 

Ветеринарна-клиника-Vita-приемна-2 Ветеринарна-клиника-Vita-манипулационна-залаВетеринарна клиника Vita разполага с места за настаняване на незаразно болни животни и места за следоперативно възстановяване на домашни любимци. При нас ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, които са ангажирани да Ви предоставят най-високо качество на медицински, хирургични и профилактични грижи за Вашия домашен любимец. Клиниката за кучета и котки Vita разполага с манипулационна зала и приемна.

 

 

 

Ветеринарна-клиника-Vita-операционна-зала Операционна-зала-на-ветеринарна-клиника-Vita

Операционната зала на ветеринарна клиника Vita е оборудвана с модерна апаратура. Разполагаме с инхалационна анестезия, пациентен монитор, следящ най-важните жизнени показатели. Ветеринарната клиника е оборудвана с инфузонна помпа за точно подаване на флуиди, електроскалпел, скалер за ултразвуково почистване на зъбен камък, вакум аспирационна помпа за отстраняване на течности от телесни кухини.

 
 
 
 

апарат за измерване времето на кръвосъсирванеапарат за пълна кръвна картинаапарат за пълен биохимичен профил Ветеринарна клиника Vita модерен ехографВетеринарна клиника Vita разполага със собствена апаратура за лабораторни изследвания – апарат за измерване времето на кръвосъсирване, апарат за пълна кръвна картина и апарат за пълен биохимичен профил.

 

Ветеринарна клиника Vita апарат за изследване дейността на сърцето Ветеринарна клиника Vita изследване дейността на сърцетоЗа нас е най-важно бързото и точно поставяне на диагнозата. Затова апаратурата е неизменна част от нашата всекидневна работа. Ние от ветеринарна клиника Vita разполагаме с модерен ехограф. С него можем  да определим степента на заболяването на Вашия любимец. Ветеринарна клиника Vita разполага с апарат за изследване дейността на сърцето. Чрез него проследяваме и откриваме различни видове аритмии.

На животните, които са претърпели ортопедични операции или животни, които имат проблеми с опорно-двигателната система, ветеринарна клиника Vita предлага специална магнитотерапия или терапия с ултразвук. Тези два метода на физиотерапия и рехабилитация дават отлични резултати и са световно признати.

Във ветеринарна клиника Vita Вашият домашен любимец ще получи едно успешно лечение. Ние разполагаме с добре обучени лекари и с една съвременна апаратура. Постарали сме се да създадем една добра среда за работа. Благодарим Ви, че ни поверихте здравето на Вашия домашен любимец. 

Доверете ни се и се свържете с нас на страницата за Контакти или си запишете час on-line.

Позвънете
Адрес