Работно време От Понеделник до Петък
9:00 - 19:00 часа
Събота 09:00 - 17:00 часа
Неделя 10:30 - 16:00 часа
За контакти: Клиника: 0895 830 842 Кабинет: 02/ 427 34 67 Кабинет: 0887 11 89 67
Email vitavet@abv.bg

Ветеринарен кабинет VITA

Ветеринарен кабинет Vita отваря врати през 2011 година. За малкото време, през което обгрижва своите пациенти, кабинетът ръководен от д-р Стоичков успява да се развие и да спечели доверието на много нови клиенти. Малките размери на ветеринарен кабинет Vita не пречат той да е отлично оборудван и да може да осигури качествено обслужване дори и при спешни случаи.

В манипулационната зала на ветеринарния кабинет се извършват лечебни и профилактични процедури от всякакво естество. В кабинета се извършват прегледи, диагностика, лечение, хирургични интервенции, както и профилактика на паразитни и инфекциозни заболявания. Ветеринарен кабинет Vita разполага с ехограф, пациентен монитор, ултразвуков скалер за почистане на зъбен камък, аспирационна помпа, инфузионен апарат, електрокаутер, микроскоп от ново поколение.

Ветеринарен кабинет Vita ехографВетеринарен кабинет Vita ехографско изследванеЗа да бъдат диагностицирани бързо и точно много заболявания, ветеринарен кабинет Vita разполага с ехограф. Ехографското изследване позволява визуализирането на вътрешни органи и откриването на патологични процеси в тях. Тук опитността и рутината на изследващия имат голяма роля. Допълва идеално рентгеновото изследване и е предпочитан метод при изследване на коремни органи. Основното му предимство е, че дава картина в реално време и може да се проследят процесите в момента на изследването. Това е безценен метод при бременност поради абсолютната му безвредност и също така отличен метод при изследване структурата на сърцето.    

 
 
 
 
 
 
 

Ветеринарен кабинет Vita пациентен монитор Ветеринарен кабинет Vita почистване на зъбен камъкПациентният монитор е неразделна част при извършването на хирургически интервенции в ветеринарен кабинет Vita. Той ни показва в реално време данни за сърдечната дейност, дихателната дейност, насищането на тъканите с кислород (сатурация), кръвното налягане и температурата. Също така електрокаутерът и аспирационната помпа са неразделна част от хирургичната практика на ветеринарен кабинет Vita. С тях ние постигаме по-малко кръвозагуба при операциите.

 
 
 
 
 
 

Ветеринарен кабинет Vita хирургични интервенцииВетеринарен-кабинет-Vita-ултразвуков-скалерПрофилактиката и почистването на зъбния камък са от голяма важност за стоматологичното здраве на вашия домашен любимец. Ето защо ветеринарен кабинет Vita разполага с ултразвуков скалер за безболезнено и качествено премахване.

При всички заболявания много важно е подборът на лекарствата и тяхното дозиране. Това ние го постигаме с инфузионните апарати.

Всеки пациент е важен за ветеринарен кабинет Vita. Можете да се свържете с нас на страницата за Контакти или да си запишете час on-line.

Позвънете
Адрес